OPERA Verslagje

Opera verwijdert omdat ie niet door een illegaal blok in facebook kon douwen. Het zijn de spelletjes van de monitoren die al langer met onze gegevens in aanraking zijn geweest. Mijn mazzel dat ze altijd bij me tegen de lamp lopen door het uithalen van blokkades die binnen Facebook Netwerk aangespannen zijn. Ze maken dus gebruik van je Internet toegang om je in de gaten te houden, dat snapt iedereen nog wel en toevallig kan het dan ook niet anders dan een onderdeel van je eigen Windows zijn wat je permanent de das om moet doen. Opera is niet gechroomd door persoonlijke interactief Arts Studio. Ik moet natuurlijk wel even een WordPress aanmaken over het verschijnsel Chrome en Opera’s niet hebben van de substabntie van het web is te wijten aan mijn gebruik intensief op de telefoon van Toen Nokia. I was van het Internet af en had geen mogel;ijkheid om Opera met een collectieve sessie in the photoshop6 studio.
Photoshop evolueert steeds mee naar een volgende generatie windows,zonder mankeren de upgrade van schijf naar USB stub versie gemaakt.
Maar nu terug naar Opera. De Browser staat vast op een locatie afgevangen van Facebook. Dat heet dus in arrest genomen met een verwijzing naar de overtreding vban regels voor Internet die nergens geratificeerd worden nog omdat ze niet eensluidend in het gezinsprofiel passen.
Opera is onherstelbaar vast gelopen dus moet ik een nieuwe downloaden zodra Opera laat merken dat ze interesse heeft in een Kunst Sessie.
Alle Chrome zijn persoonlijke formules die werken en vrijgegeven zitten in het systeem omdat de functie al te laat was in de aanmaak volgens patroon.
Computer en software Industry hebben zo hun voorkeuren voor gebruikers die nauwlettend via OEM Registratie en pingen naar de hosts in de gaten worden gehouden omdat die gebruikers elk verantwoordelijk zijn voor enorme sprongen vooruit in het mechanisme.
Die mensen verdienen een baan als trailblazers inplaats van expliciet uitgemolken te worden door de Grote Industrieeb vanwege hun creatief vermogen op de door patent recht vastgeklonken Computer Software die in Synergy met de gebruiker zijn ware productievermogen bereikt.
Was er sprake geweest van Een Recht voor iedereen was dit nooit gebeurd.
Mijn WP5.1 grid in DOS was voldoende om Grotere Machten op mij te vestigen. Dat is met een grote sneer door Microsoft Nederland als ‘eigen product’ aan de wereld verkocht.
Die grotere Macht is nog steeds mijn persoonlijke invloed via het eerst gemaakte exemplaar.
Hopelijk licht het 1.44 mb schiijfje voorgoed in de glazen kast van het witte huis aan Pensylvania Avenue.
Samenleving functioneert naar het gedrag van een gespleten persoonlijkheid op de positie van machthebber en dat komt door het toestaan van uitzonderingen op de regel.
Zolang we Rothshilds, Rockefellers en Toths met als meesters beschouwen met hun vervalste Rijkdom van niet bestaand geld gemaakt. Zolang als we in die tredmolen worden gehouden is er geen ontkomen meer aan. De leegte die hun Rijdkom heeft bereikt is af te meten aan het aantal genocidale handelingen die er plaats vinden op contractbasis.
Netwerken als van Alex Jones, Jesse Ventura (voor de United States) Prison Planet en Youtube zijn een belangrijk middel in de strijd om het superbewustzijn dat we hanteren te laten manifesteren op de plekken waar het in de archieven aan te treffen bewijs zich in ieder geval bij de UN ophoudt in Regels en toegestane stoffen van de WHO en besluiten daartoe. De informatie is eveneens te vinden in regeringsbesluiten op het gebied van toegestane stoffen op de Markt en in de apotheken, supermarkten van ieder land.

Opera’s Chrome zou in dienst van de waarheid worden geproduceerd in formulering en gestalte onlineen in de Superdimensie die aan onze machines bekend is maar wij nog moeten leren.
Chromium stelt ons tevens in staat om omzettingen en upgrades aan trans Globale systemen te verrichten met behulp van integrale TV uitzendingen als medium.

Advertisements

About machinemommy
Today I envision working further on the Windows experience... Impossible as my mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: