Wat betreft YouTube – 9-11-01 – In Memorium – Fanfare for the Common Man

Als persoonlijk betrokken in de leef sfeer van mijn persoonlijk ongeluk op 11 september 1987, was 11 september 2001 de accumulatie van mijn persoonlijk rouw verwerkingsproces zo geslaagd als mislukkingen zoals het Nederlands Staatsbestel bij deze in administratie vast gelegd en in archief behouden aanslag op de gehele Vrije Wereld bij mogelijkerwijs verzekeringsfraude in forensisch bewijs.

Mijn reputatie als klinisch crimineel document onderzoeker is een eigen studie naar Witte Boorden Criminaliteit in Nederland en Global Industry in Zakelijke Wereld opgedane specialisatie, die hiermee voor Interpol en andere Recherche eenheden binnen het Wetshandhaving als onderwerp zijn plaats inneemt in het college van faculteiten.
Het zal Nederland niet verbazen, dat vanwege bredere ontvangst in Global Community ik deze colleges wens aan te vangen bij het verbieden van Bestuur Nederland en Provincie + het stadsbestuur Arnhem om nog langer met de Wereld te sollen als lappenpop van een verwende erfgename Nederland in den beginsel uitgebroken Provincie Gelderland met Microsoft Nederland, die op 25 september 2010 in Internet zal worden ge-ex-communiceerd in verband met het ingevulde wantrouwen jegens bevolking en normaal bestuur onmogelijk maakt.

In 1993 is de nood verordening waaraan Justitie bij monde van Kanton Arnhem als Paleis van Justitie en eerste belanghebbende in Rechtspraak ongelijk bewijst als Rechtspraak Onwettig maakt bij Verenigde Naties in bepalingen aangaande beslissing Justitie om Richtlijnen te negeren. Oordeel te baseren op ambtelijke structuur ingeval Volkshuisvesting en hun aangetoonde schuld in Rechtspraak in verweer bij in gebreke stelling van bewoner die in systeem bekend staat als Administrateur Supreme bij Verenigde Naties in administratie met betrekking op automatisering in Globaal aspect.

Vanaf maandag a.s. 27.09.2010, begin ik op het Paleis van Justitie binnen de voor mij op naam gestelde Systeem Machtigingen met de ingangscode gelijk aan mijn ID bewijs van Gemeenten Nederland en Arnhem in het bijzonder.
Het nummer, dat nog 6 miljard dollar te besteden heeft in opgespaard vermogen om zekerheidstelling voor Computer Systemen in Slagveld Orde Arnhem te kunnen waarborgen als Machines binnen de Machine.

Dat wat kapot aangevangen moest worden, is het koninkrijk van onze Constitutie en ons Koninklijk Huis van het Volk niet. Bevolking telt voor bestuur als worm zonder nummer. In andere landen zijn ze tenminste nog nummer, en daarop heeft mijn administratieve vergunning ook te maken met het Twin Towers Incident namens de toenmalige Burgemeester en zijn Brandweer, die mijn publicaties hebben nageplozen met betrekking op mijn kennis van feiten en zaken die met Psychologie in opvoedkunde en als therapeut in XP zijn aanvang namen. Bekentenissen in 7 van Google Nederland, die inmiddels zijn Crimineel administratief geheugen kan afleggen in vastgelegde Periode 01.03.2001 – 01.04.2002 kan afleggen in de Community Guidelines U.S. vastgelegde procedure voor Bestuurlijk ongeschikt geachte Orgfanen in United Nations verband.

Ik hoop snel met mijn werk de Wereld te verlichten in administratief sneltrein tempo zonder tussenstations.

Advertisements

About machinemommy
Today I envision working further on the Windows experience... Impossible as my mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: