T- The Countdown -0

Het baatte in Nederland niet.  Het schaadde des te méér. Burgerrechten zijn niet aan de orde voor het ambtenaren apparaat. Daarvoor zijn ze te druk met het terugdraaien van de automatisering naar een voor hen aanvaardbaar niveau. Dat daarmee de Verenigde Naties als een kleine jongen het bos in wordt gestuurd interesseert Nederlandse Ambtenaren op de Ministeries en Departementen geen fluit.

Hiermee wordt per Secure Socket Protocol (stopcontact Lijn) normaal gesproken het leven van burgers bepaalt naar de belangen in het spel van ambtenaren die onder elke omstandigheid de grondwet weten te omzeilen waar het hun persoonlijke belangen aangaat.
Dat hiermee de wet wordt overtreden, en de belangen van hun medeburgers met voeten getreden wordt waar het gaat om Wetgeving die Burgers beschermt tegen diefstal of hun rechten moet beschermen in het Burgerlijk Wetboek, mag helemaal geen naam hebben.
Desondanks, weet men in de Gemeente Arnhem waar tevens Provincie huishoudt van geen ophouden om de gehele Wereld naar de corrupte pijpen te laten dansen van ambtenaren die met schending van de burgerrechten al in 1993 zichzelf tot God verhieven.Van een in hun visie ongeschikt persoon konden ze zo gemakkelijk afkomen, dat het een schande lijkt, dat alle Windows versies door het ontwerp van deze persoon konden ontstaan.
Dat hiermee ikzelf wordt aangeduid is helemaal het einde voor de ambtenaren van Nederland, en het zal u niet verbazen, dat Mark Rutten Natte Voeten op het laatst in de onderhandelingen voor een Nieuwe Regering.
Twijfelachtig of het zover ook nog kan komen in corrupte Provincie Gelderland. Wanneer de onafhankelijke Staat Gelderland ontstond, is niet bekend. Wel is bekend, dat er pas sinds kort een loket Erkenning op afdeling Burger Bevolking geopend werd. Waar slaat dit op zou u zeggen???? Feit blijft dat kinderen van Nederlanders met een buitenlandse partner, al sinds 1986 automatisch  Nederlander zijn, met de ratificatie van een door Koningin Beatrix in 1985 ondertekend document wat daarmee per 1 januari 1986 rechtsgeldig werd.
Hiermee sluit ik mijn aanklacht tegen alles wat met Bestuur en Organisatie van mijn leefomgeving Arnhem een concentratiekamp maakte, waar alleen maar via Internet situaties worden gesimuleerd, die in werkelijkheid korte metten maakt met de Burgerrechten van alle inwoners van deze Planeet.
Deze Toestand is hiermee aan de kaak gesteld, en een knappe journalist die het nu nog verder blijft negeren omdat ie bang is voor zijn hachje en niet de krant die het Nieuws tenslotte ook niet gemaakt heeft
Advertisements

About machinemommy
Today I envision working further on the Windows experience... Impossible as my mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: