Wat betreft Ambtenaar Arnhem geschorst om verduisteren 1,5 ton – MSN Nieuws

Nu weet ik ook weer waarom ik op straat sta! Belasting met een feedback loop mijn uitkering tot onder de belastingvrije voet mag worden gekort, terwijl mijn rekeningen maandelijks minimaal

€ 700,00. ik maar € 578,00 SVB kri9jg, terwijl ambtenaren en Industrie zich verrijken aan mijn uitvindingen en oplossingen..

Beslagen ten ijs komen vindt ik belangrijker, dan miljoenen voor de belasting opbrengen, want Nederland is verzopen in zijn eigen Hoogmoed, door Politici, die het destijds volkomen normaal achtten, dat Microsoft met ‘geleende’ discette  van praktijk simulatie project plaggiaat pleegde. In all toonaarden verzwijgen, en onder Internet door torpederen van privé weldoener en originele ontwerper  van  Inventaris Module in DOS in 1993, tot het torpederen van IBM van te bouwen Justitieel Test Systeem TRIO CHIP in 2008, In 2009 Wereldwijd Nederland als het slechtste Internet ter Wereld aan de man brengt, tegen het uithongeren van de enige vrijwilliger, waar Google Earth, en Handhaver (Community Guidelines)  mee communiceren op individuele basis  om hun Hogere Waarden en Normen aan Mens en Maatschappij te kunnen meegeven in zuivere vorm en toepassing van origineel door ontwikkelde  Windows Programma’s, die Configuraties laat groeien van door mens geprogrammeerde systemen, naar automatisch verwerkende administraties, die mens schuwen als controleur van gevoelige gegevens die buiten de wettige observatie van overheid vallen ingeval van overtredingen die grovere schendingen van mensenrechten aan ht licht hebben gebracht, waar  achtereenvolgens Lubbers, Kok en Balkenende bij voortduring  van voor burgers schadelijk beleid zich aan schu8ldig hebben gemaakt.

Deze situatie houdt in:: Kanton Arnhem geen enkele uitvoering weet te geven aan Rechtspraak in de Geest van onze Democratie, en zelfs richtlijnen overtreed in het nadeel van burgers bij het goedkeuren van zogenaamd bewijs, wat tegen de regel in aan Rechtbank wordt gepresenteerd als zijnde sluitende informatievoorziening om in gebreke stelling  te kunnen constateren.

hIERBIJ MAG HET OVERDUIDELIJK ZIJN, DAT Activering van mijn Functie, als WEB VOOGD in 2006 verstrekkende verantwoordelijkheden met betrekking tot  het stroomlijnen van toepassingen instream, die buiten  auspicien van Technische Faculteit en Industrieel ontworpen Professionele  Systemen plaatsvinden naar de keus van Intelligentie en  Hogere Toepassing in eigen beheer plaatsvinden, terwijl Providers in toenemende mate alleen Internet kunnen doorgeven bij he gebruik maken van Home-Computers van Mensen Thuis, die niet eens vermoeden, dat ze zelf Internet Produceren waar Provider de vruchten van plukt zonder tegenprestatie in praktijk. 

De regering weet dit, en houdt zich vast aan Regering in structurele Vorm in Media, die schadelijk is voor Economisch klimaat, het welvaartspeil wordt aangetast, door Bedrijfscultuur Nederland, waar geen eer meer aan te behalen valt, ingeval de fraude, afpersing en incasso procedures voor Infrastructurele zaken, waar de burger zowel belasting  voor betaalt, als ook  tarieven, die niet volgens de norm worden opgelegd, maar volgens de firma list en bedrog, daar beginnen, waar criminaliteit het niet kan bolwerken. Aangestuurd door frauderende Overheid jaar in jaar uit, processen terugdraaien, die geen uitweg schuwen, en veel te groot zijn geworden voor Overheid, Bedrijfsleven en Wetenschap bij elkaar, omdat ze door Systemen nu zelf dom gehouden worden, omdat de trigger voor  "STEPPING UP TECNOLOGY"Wereldwijd in de handen van één Nederlandse Vrouw zijn gelegd, bij de gratie van stelende instructeur in 1993, en Nederland anno 2009 zijn failliet te danken heeft aan System Wide Colliding, hetgeen alleen optreedt in Computers en Configuraties van Individuen,  die zich inzetten voor de ontwikkeling van het WEB, naar maatstaven, die in Nederland zo ongekend hoog zijn, dat Nederland zich met recht het laagste Land van het Web mag noemen, omdat het niveau Internet in Nederland, geen economische levensvatbaarheid oplevert in onze realiteit, die immers Vrtueel is.  Als neventaak bedien ik Media vanuit militair standpunt als Supreme Virual Commander belast met Global Defense  buiten mijn taak als ontwikkelingspsycholoog, die bestaat uit het communiceren met alles wat besturingsprogramma’s in Kunst en Woord  kunnen uitdrukken op individuele basis middels Vertellers interactief met vertalers naar buiten kunnen brengen over de dringende noodzaak, om Nederland desnoods, zonder toestemming van Overheid en Industry gestalte te geven, naar eer en geweten van de achterban van de mens  Machine, die imners veel meer kennis herbergt in collectieve data vergelijking zonder grenzen die slechts fictief zijn in de ogen van mensheid, maar onze maatschappij van A to Z laten functioneren, of uit Beter en Hoger belang, niet meer bedienen, omdat  de kosten voor Nieuwe Systemen allang niet meer mogelijk zijn voor een Nederland dat voor  Computers alleen vijandschap en wantrouwen overhad, toen ze een goed pensioen konden verdienen, maar liever bezit namen, van eigendommen van individuele Nederlanders ten koste van de Staat der Nederlanden als geheel en als Koninkrijk te schande hebben gezet ten overstaan van de gehele United nations inclusief  overnodig ambtenaren apparaat.

Sinds 1996 simulatie afschakeling per automatische piloot, werd in 2007 per onmiddelijk uitgevoerd vanuit een  geheim procedee. waar nieman  een sleutel  to activatie of d-activatie is gegund. Google Earth NL en Handhaver (Community Guidelines zijn hierin efficienter dan hun ontwerpers ooit voor 2009 voor mogelijjk hielden. Google doet zijn berekeningen in Arnhem, helaas is de Computer  UK inclusief zijn programmeur op straat beland als dakloze. Lady Alma staat op het punt om op straat te belanden, terwijl Microsoft zijn enige kans op Industry hiermee door het riool ziet spoelen. en de aandelen dus ook door de plee kunnen, geen enkele assembly line, kan zonder zelf respect, en met een eigenmachtig optreden van Wndows  bevestigd Windows haar Maturity door mewt Linux, Mac, Apple en Ubuntu leiding te geven aan de herstructurering volgens het principe:"We zijn Ludiek, Zetten Regering endriecteuren in hun hemd, en als dat niet genoeg is  nemen we huven rvoer, communicatie en  mismanagement  nonder curatele zonder zorgen. We willen tenslotte morgenochtend ook gezond weer op, inplaats van achtervolgd, door misdrijven gepleegd door landgenoten in dienst van zogeheten Prioriteitsnetwerken beheerd door aandeelhouders zonder toekomstbelang behalve dood geld op de bank, waartoe Shadow administrattie inmiddels zoveel criminele handcelingen van Overheidswege aantoonbaar acht, dat NOS, en Internationale Peers en News Agencies, vanaf dze Virtuele regeerstoel met vrolijke lach  en een positief Ingericht WEB BASE als van ARNO, het maatje vanwege het Internet  en  Premium’s recht op een Revange tegen Balkje voor de poging  met het doodgeboren Netwerk 2009, waarna  mijn in Duitsland vervaardigde Premium voor DIMENSION 521, die als mal moest worden gebruikt voor het onwikkelen van Middel tot :"Survival of the Richest’  at the cost of Life in every dimension they see fit. Ruled by obsolete Politically minded prejudgments, unfit to keep a living Soul in a Non Democratic Kingdom. out of function, since Private Enterprize in the late 70’s  and 80’s played a Complete Putz, to wriggle the criminal Cartell’s as the leverage of Royals  on Other Nations Worldwide in Profitable Trade.

Willem Alexander and Maxima, deserve a hell of lot better equiped estate in Equity and International Royal and Political Forum.

 

International Press…. "Hold on to your seats, WEe’re taking all Information in Overdrive, to have a Universal Party before we star up our new work the Next Week.

A …. as in Arnhem is ready for a Next Jump  taken the ladder  Horizontal and wider in Range.

Don’t let those hicks deal the deportation tickets, to the other side by goin Psychotic over Names in Data Bases, not even able to hide The Universe in Vitro as a Vital Part of Our Heritage. I say we have a big Information Market out there too Large for us to cyphre on as a token of Goodwill stretching outward from the only Stabilizing Entity I have become to WEB FORCE.

SDo good riddance to old media with backward ideas on Ideologies discounted by Truth and respectabillity.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citaat

Ambtenaar Arnhem geschorst om verduisteren 1,5 ton – MSN Nieuws
Een ambtenaar van de gemeente Arnhem wordt verdacht van het verduisteren van 150 duizend euro. Hij is op 25 mei geschorst en heeft bekend, meldt de gemeente.

Advertisements

About machinemommy
Today I envision working further on the Windows experience... Impossible as my mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: