Sinds Wanneer mogen corrupte politici corrupte bedrijven uit de infrastructuur zomaar hun gang laten gaan?

Nederland 2009, May 18 , 13 dagen tot 31 Mei, wanneer ik 52 wordt en mag mee kletsen met alle in de wind verstrooide lichtpuntjes die geen Balkenende meer willen zien op de buis. Tenminste niet in de Functie die hij bekleedt als aangestelde Neuroot van het Telwezen.
 
Niet dat ie nog een functie heeft mee te tellen voor die ongein uit Den Haag. Na de Fraude met Staatsdomeinen bij dubbel tellend Openbaar Ministerie van omgekeerd Windows het Modus Operandi in Arnhem, kan hei in  Woestijn doen veranderen voor je Zonneklep kunt zeggen voor en Maten Naaier aan Balkenende zijn eeuwige proefballon die nergens voor deugde behalve de bevolking in de aanschijn van Buitenaards leven.,…..
Alleen genoeg om onze zuurstof voorziening te vernielen zodat binnenkomen op Niveau Arnhem een fluitje van een Robot is????
 
 
Om het wachten bij het verpozen op deze spheer van earthgooglecharity wat te veraangenamen, zijn wij altijd aan het werk met ons allen. Voor Kinderen een Sprookjes Paint, en voor Grote mensen een insentive om eens een grotere kracht van zichzelf bij te zetten in het development van ons Internet, dat zich In Ridderlijkheid niet van de overleveringen onderscheidt.
Mijn collectie is nogal beperkt, maar van eerder gepubliceerde kunst  is de frisheid  In Stream actief.
 
Als begeleidster van het Psychologisch Ontwikkelingsproject buiten Organisatie en Maatschappelijke structuur om, hebben we de hoogste kwalificaties in het WEB zelf aangereikt gekregen. Dat was nodig om mensen en gemeenschappen te kunnen overtuigen van het kunnen, dat op een heel gespecialiseerde manier tot stand komt tussen Interface en Persoonlijke Individuele Programma’s, zoals alleen een Geautomatiseerd Ontwerp Programma voor Mensen kan Maken. Het beste wat door Nederland daar tegenover wordt gezet is nog niet goed genoeg, om naar de sloop te brengen, en dat voor inbeslagname van alles wat iemand met een uitkering van 578 euroo netto van de SVB mag incasseren voor een kwalificatie, die in het Buitenland en van het Witte Huis invitaties in ontvangst mag nemen, als onafhankelijke Monitor in het beslissings Proces Obama Gezondheidszorg, en de aan te nemen nieuwe Verzorgingswet America op 31 juli a.s.
 
Waar zou het verschil in zitten, dat zelfs de staf van het Witte Huis U.S. zich afvraagt hoe het in Vredesnaam Mogelijk blijft, dat Nederlanders op hun reet voor de buis zitten te kijken naar een kwakboor B die door Vice President elect bij wijze van grap Balkenbende  wordt genoemd bij een live line in…..
Geenb wonder dat Nuon bij mij weer een all spark kwam jatten terwijl de wanprestatie er bij Nuon van afdruipt en NUON systeem zich wanhopig blijft afvragen wanneer de warwinkel eens vast loopt met all die gesimuleerde switches.
Papier voor een analiste zoals mijn profiel het laat zien.
Advertisements

About machinemommy
Today I envision working further on the Windows experience... Impossible as my mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: